Utisci

Teško te zaboravljam – recenzija – Tina Tate

Piše: Tina Tate
Blog: https://tinatate.wixsite.com/mysite

Moja prva pomisao kad čujem ime According to Tam je savšenstvo. Sve što ona radi izgleda predivno, od svojih slika, do tekstova, do citata koje piše. Iza tog instagram profila i njezinog bloga krije se ime Tamara Popov. Nadarena žena, koja udara pravo u srce svojim rečenicama… A zatim je stigla i njena knjiga na moja vrata. Odgađala sam čitanje nekoliko tjedana, a onda sam konačno započela. Nakon već prve rečenice, gušila sam se u suzama. Ne pretjerujem, niti malo.

 

Knjiga koja ima samo sto strana. U tih sto strana, Tamara nam govori o surovoj istini koja može zadesiti sve nas. Sve nas žene. Ne piše bajku. Piše o životu jedne žene, realnom životu jedne žene koja griješi. Ona koja želi tako malo za sreću, kojoj treba tako malo sitnica za sreću. Ona sreća koja joj uvijek pobjegne.

O snažnoj ženi. Zaljubljenoj ženi. Voljenoj ženi. Žena koja živi u svima nama. O meni. Pronašla sam se u njoj i proplakala njenu sudbinu zajedno s njom. Voljela bi da sam je ikako mogla promijeniti. Ali ne mogu ni svoju, pa ni njenu. Tamara piše kratko i jasno. Malom rečenicom može reći tako mnogo. Bez otezanja. U dušu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

🆄🆂🅺🅾🆁🅾 Novo izdanje – 𝒯ℯ𝓈̌𝓀ℴ 𝓉ℯ 𝓏𝒶𝒷ℴ𝓇𝒶𝓋𝓁𝒿𝒶𝓂 @bookmess.rs @according.to.tam 💜 Ovo je priča o ljubavi, o životu i o borbi. Onoj koju vodimo sami sa sobom. Volela je Petra. I otišla od njega. Volela je Ognjena. A Petar se vratio. Čitavog života Simona trči iz starog života u novi, iz sadašnjosti u prošlost, sve vreme na duši noseći teret greške koju sebi ne može da oprosti. Ovo je emotivna ispovest žene kojoj je uvek malo falilo za sreću. _________________________________________________ #tamarapopov #teškotezaboravljam

Објава коју дели ✨𝙏𝙞𝙣𝙖 𝙏𝙚𝙟𝙩 (@tinatejt) дана

Samo tih sto stranica zbog kojih sam isplakala više nego ikada. I nije mi žao što jesam, jer bez obzira na suze uživala sam u svakoj njenoj rečenici.

Predivna knjiga o pogrešnim odlukama koje možemo donijeti u životu. Koje nas odvedu na pogrešna mjesta i uče nas da se vrijeme ne može vraćati, bez obzira na sve. Iako nas te greške… koštaju svega. Ljubavi. Sreće. Sretnog završetka.

Velika preporuka za sve one koji vole plakati nad knjigom. S ovom knjigom dolazi garancija za mnogo suza.

Коментари су искључени на Teško te zaboravljam – recenzija – Tina Tate