Komplet #Tina

1.200,00 дин.

Komplet romana Tine Tejt – Ispred mojih vrata i Kad te poželim

Нема на залихама

Kategorije: ,

O knjizi

ISPRED MOJIH VRATA

Jednom je na moja vrata pokucao čovek kome ih nisam smela otvoriti. Želja za njim bila je veća od želje za begom. Sudarili smo se. Moja ljubav je pronašla njegove demone. Borila sam se da ostane u mom srcu. Tu pripada. Može li tu i ostati?

Houp po selidbi u novi stan upoznaje misterioznog suseda, kojim biva opčinjena. Ne znajući da zgodni muškarac krije mračnu tajnu, usuđuje se da uđe u vezu sa njim. Ubrzo shvata da je njena romansa daleko od idile. Isto tako i muškarac kog je zavolela. Hoće li moći da pređe preko sveta, pa i sebe same, zarad ljubavi?

KAD TE POŽELIM

Niko nije tražio njeno srce. Sve do njega…

Dvoje ljudi koji su toliko isti, a opet različiti. Oboje teže ka tome da imaju ljubav o kojoj su sanjali, a nikada je nisu zaista imali. Jedna usluga dovela ih je do toga da su jedno za drugo lek. Dve polovine duše koje su potrebne jedna drugoj da bi mogle funkcionisati zajedno. Zajedno su jači i od boli i od njihove prošlosti.

Na samo jedan trenutak, zaboravio sam. Zaboravio sam ko sam i poželeo da ostanem u ovom balonu sreće bar neko vreme. Da nju zaštitim.